Het terras van restaurant Daalder* aan de Postjesweg in Amsterdam heeft een nieuw concept: Daalder Streetfood. Het sterrenteam van chef Dennis Huwaë serveert op het terras een creatief streetfood menu.
Het terras is gelegen aan het water en is open voor walk-ins. Op het menu staan naast bites als smash burgers, Moluks geïnspireerde fried chicken of gnocchi ook goed vullende dinergerechten. De dranken variëren van champagnes, wijnen, spritz, cocktails en een pilsje tot wijnen uit de wijnkelder van Daalder*.
*Tekst gaat verder onder de foto.
Sinds 2016 is Dennis Huwaë chef en mede-eigenaar van Daalder. Het voormalige bruin café in de Jordaan ontving in maart 2021 zijn eerste Michelinster. Toch waren de ambities van Huwaë groter dan de 54m2 die zijn restaurant daar telde.
Vandaar pakte het team ’t restaurant in 2021 in, inclusief ster. Het restaurant streek neer in Het Sieraad aan de Postjesweg. Daar, in het voormalige Edel, vond Huwaë de ruimte om zich opnieuw verder te onderscheiden. De locatie in de Jordaan is omgedoopt tot restaurant Daalder Atelier.