Marina Lounge opent deuren van derde locatie
Het restaurantconcept Marina Lounge by Fletcher opent op vrijdag 11 december de deuren van de derde locatie. De opening van deze locatie in het nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een mooi lichtpuntje ten tijde van de nog altijd geldende strenge maatregelen voor de horeca. Met de nieuwe locatie presenteert Marina Lounge ook direct een nieuwe menukaart volgens het shared dining concept.
Scheveningen de derde locatie van Marina Lounge
De horeca verkeert door alle maatregelen al maanden in zwaar weer, maar er zijn toch nog vele verrassende initiatieven vanuit verschillende horecaondernemingen in ons land. Ook hotelketen Fletcher Hotels laat zich er niet van weerhouden om de deuren van de splinternieuwe locatie van het luxe restaurantconcept Marina Lounge by Fletcher te openen. Hiermee wordt Scheveningen de derde locatie van het succesvolle Marina Lounge.
“We kunnen niet wachten om van start te gaan en de culinaire Marina Lounge beleving te delen met gasten. Ondanks dat Marina Lounge Scheveningen op dit moment enkel toegankelijk is voor hotelgasten, hopen we natuurlijk dat de geldende maatregelen spoedig zullen worden versoepeld en we ook gasten uit de omgeving mogen verwelkomen om kennis te laten maken met ons concept.” zegt Laura Koemans – Hotel Manager van Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen.
Een exclusieve beleving
In oktober 2017 opende Marina Lounge Het Veerse Meer haar deuren in het Zeeuwse Arnemuiden. Na het grote succes volgde in juni 2018 de tweede locatie aan de Loosdrechtse Plassen nabij Amsterdam. Daar wordt nu de derde locatie in de kustplaats Scheveningen aan toegevoegd.
Het nieuwe restaurant ademt één en al luxe en heeft een eigentijdse en sfeervolle inrichting. Denk hierbij aan een chique urban jungle interieur met prachtige en warme aardetinten en opvallende eyecatchers. De keuken presenteert creatieve gerechten op topniveau en verrast u graag met leuke toevoegingen.
Shared dining met ruime keuze
Marina Lounge Scheveningen biedt ‘all day dining’ volgens het populaire shared dining concept waarbij gasten kunnen genieten van kleine gerechtjes om te delen. Een keuze maken voor slechts één vis-, vlees- of vegetarisch gerecht, zoals voorheen was, is dus niet meer nodig.
“Voorheen lag bij Marina Lounge onze focus met name op gerechten op basis van verse vis, schaal- en schelpdieren. Met de nieuwe invulling van het concept en de mogelijkheid om te kiezen voor kleine gerechtjes, bieden we onze gasten nu een gevarieerder aanbod, waarbij er naast vis minstens zoveel keuze is aan vlees- en vegetarische gerechten. Hierbij zal de keuze uit onze speciaal geselecteerde wijnen en bubbels niet ontbreken. Onze menukaart biedt voor een ieder wat wils. Ook aan de kleintjes is gedacht.” aldus Laura Koemans.
Marina Lounge Scheveningen zal als eerste locatie het shared dining concept aanbieden. Vanaf april 2021 zullen de locaties Loosdrecht en Het Veerse Meer ook overgaan naar de nieuwe shared dining menukaart.
Op de hoogte blijven van nieuws in de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief.
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen