De deuren van de Foodhallen in Scheveningen zijn nu open. Het duurde door COVID-19 iets langer dan gepland, maar sinds vandaag maandag 24 augustus, kunnen foodies, zonaanbidders en beachlovers hun hart ophalen bij deze aanwinst op de vernieuwde Noordboulevard.
Bekende (lokale) foodondernemers en een aantal nieuwkomers zorgen voor een variatie aan gerechten en keuze voor iedereen. Het extra grote terras van Foodhallen Scheveningen met uitzicht op zee, zorgt ervoor dat gasten geheel volgens de RIVM-richtlijnen van de nazomer kunnen genieten.
De Foodhallen Scheveningen bieden verschillende soorten gerechten onder één dak. Met achttien wereldse keukens is er voor iedereen iets te kiezen. Zo openen bekende Haagse concepten als Woodstok/Eetkamer van Scheveningen, Pazze e Pizze, Diego’s Burgers, Amier, en de Resident een nieuwe vestiging van hun bestaande concept in de Foodhall.
Daarnaast haalt de Foodhall van Scheveningen ook een aantal grote namen met ervaring in foodhallen elders naar binnen; De Ballenbar, Jabugo, The Sushibar, La Catrina en Churros & more. Ook aan nieuwe namen is gedacht; Meat on a Stick, Saigon Streetfood en Dim Sum bij Wan Tsam, zijn ondernemers die graag willen starten met een eerste vaste zaak in Scheveningen. Pad Thai en Gyros Express zijn concepten die in Nederland al bekendheid genieten.
De Noordboulevard heeft afgelopen maanden een metamorfose ondergaan en wordt met recht de nieuwe hotspot van Scheveningen. Geheel in lijn met de bouwstijl van het Kurhaus is de Foodhall Scheveningen een eyecatcher in het straatbeeld. De hal is geïnspireerd op de sfeer van een levendige markt.
Door de plaatsing van de stands aan de zijkanten is er genoeg ruimte om volgens de RIVM-richtlijnen een gerecht bij één van de achttien foodstands te bestellen. Bovendien zorgt het ventilatiesysteem met honderd procent buitenlucht voor een continue toevoer van frisse lucht. Buiten is een extra groot terras om heerlijk in de zon neer te strijken en te genieten van de nazomer met uitzicht op de Noordzee.