Eugene en Judith Vaessen-Goedegebuure, eigenaren van familiehotel en -restaurant De Gerardushoeve in Epen, hebben het restaurant volledig getransformeerd. Hans Kuijten heeft een groot deel hiervan voor zijn rekening genomen. Bekijk de foto's van het vernieuwde interieur onder dit bericht.
Het prachtige uitzicht over de heuvels van Epen speelde voor Kuijten een grote rol. “Er is een serre gebouwd om optimaal gebruik te maken van het uitzicht. Verder zijn er nu ronde zitjes, open haarden en plaatste ik veel ruimteverdelers. Op die manier is de ruimte van zeshonderd vierkante meter nog steeds aantrekkelijk en gezellig."
Warm en natuurlijk
Hij vervolgt: "Het geheel heeft nu een warme, natuurlijke, ambachtelijke en luxe uitstraling die helemaal bij deze tijd past. Eigenlijk zijn alleen de buitenmuren blijven staan en in de rest op de schop gegaan.” In totaal is er plek voor 160 gasten in het restaurant. Restaurant-Geradushoeve.nl
Design: Hans Kuijten i.s.m. Nijboer, Satelliet en Maretti