Mondi in Amsterdam-West is het nieuwe restaurant van Corendon Hotels
Corendon Hotels heeft een nieuw restaurant geopend: Mondi in het Corendon Hotel in Amsterdam Nieuw-West. Het is het derde restaurant van de hotelgroep, want er is al een Mondi te vinden in Amsterdam-Zuid en Skybar 747 in Badhoevedorp. Wat je kunt verwachten? Caribbean shared fine dining van chef Justin Niessen en liveoptredens. Bekijk de foto's onderaan het artikel.
In het Corendon City Hotel is het voormalige Cor&Don’s restaurant omgetoverd tot een kleurrijke ruimte met specifieke kenmerken. Denk aan een zwart-witte vloer, exotische planten en de bar als eyecatcher met goudkleurige tegeltjes. Bezoekers genieten hier zeven avonden per week van Caribbean shared fine dining en entertainment zoals liveoptredens van Juni Juliet, opzwepende beats van onder andere Chef Mondi en Caribbean Nights.
Mariska Nunes, managing director van Corendon Hotels & Resorts: "Ik ben supertrots dat we het Mondi merk uitbreiden en ik mijn passie voor de Caraïben en in het bijzonder Curaçao met nog meer personen kan delen. Nu kan Amsterdam Nieuw-West ook de ‘Caribbean dining experience’ ervaren."
Live entertainment
Naast dat de bezoekers genieten van Caribische gerechten is er ook live entertainment in Mondi Amsterdam Nieuw-West. Elke maandag is er Chef Mondi. Eén van de chefs van Mondi kan niet alleen heerlijk koken maar staat ook zijn mannetje achter de dj-booth. Elke donderdag is er vanaf maart livemuziek onder leiding van zanger, pianist en entertainer Juni Juliet. Op vrijdag en zaterdag verzorgen resident dj’s liveoptredens. En ook de bekende Caribbean Nights zullen niet ontbreken in Nieuw-West.
Mondi op Curaçao
In 2023 breidt het merk Mondi uit op het eiland Curaçao en wordt het vierde en vijfde restaurant van Mondi geopend. In het Livingstone Jan Thiel resort wordt het vierde restaurant geopend. Bij het nieuwste hotel van Corendon dat eind van het jaar haar deuren opent, verschijnt de eerste beachclub.
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen