Een tapasclub met internationaal karakter. Dat is hoe Moya wordt omschreven. De nieuwe horecazaak is te vinden aan het Plein in Den Haag, op de plek waar voorheen café De Eeuwige Jachtvelden zat. Moya valt onder de vleugels van Somhoreca, bekend van verschillende horecazaken in de Haagse regio zoals meerdere locaties van Burrata.
In de keuken staat chef Alejandro Molina, die de tapas en pinxtos bereidt. Hierover zegt hij: “Zeg je Spanje, dan zeggen wij paella marisco! Met stip op 1 de bekendste paella, bereid met kakelverse zeevruchten. En het is natuurlijk een no-brainer dat dit feestgerecht op de menukaart staat.” Op de menukaart staan veel klassieke gerechten uit Zuid-Europa. Hiervan is er een mix van toegankelijke en luxe gerechten terug te vinden op de kaart. Ook een groot deel van de dranken zijn Zuid-Europees. Op het grote zonnige terras van Moya kunnen de kannen Sangria dan ook niet missen.
Op vrijdag- en zaterdagavond draait er bij Moya een dj en kunnen gasten langer blijven voor cocktails tot 3:00. Daarnaast is de locatie zeven dagen in de week beschikbaar voor besloten events. Van vergadering of presentatie tot borrel of een private dining experience.
Foto’s: Victor van Leeuwen
Interieur: Woodfever
Sfeerontwerp: licht en geluid dEP de Sfeerontwerpers