Sommelier Joey de Kruijf presenteert de mooiste wijnen uit het assortiment van Central Park Voorburg in wijnbar Pierre par CP.
Volgende week opent wijnbar Pierre par CP in hartje Den Haag, onder de vleugels van restaurant Central Park Voorburg. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met bedrijfsleider Tessey Geurds de voorraad van ruim 750 wijnen van Central Park toegankelijk voor elke wijnliefhebber. Het assortiment bestaat uit exclusieve én toegankelijke wijnen van over de hele wereld. Barbites en heerlijke gerechtjes van chefs Tim Bood en Krisztian Parlagi maken de wijnervaring compleet.
Wijnbar Pierre par CP
Eigenaar en SVH Meestergastheer Joey de Kruijf presenteert bij Pierre par CP met trots een selectie uit de bijzondere wijnvoorraad van restaurant Central Park. Met kennis en gevoel voor sfeer schenkt hij samen met zijn team exclusieve wijnen, maar ook toegankelijke en moderne wijnen uit de mooiste streken. Denk daarbij aan een Pingus, Montrachet of een mooie champagne als Dom Perignon uit 1998. Maar ook toegankelijke wijnen zoals een frisse Grüner Veltliner staan op de kaart. De prijs per glas begint al bij € 4,25. En de meest kostbare? Dat hangt af van de keuze. Ook is het mogelijk een fles te kopen om mee naar huis te nemen.
Wine, food & coffee
Vanaf de lunch tot laat in de avond kunnen wijnliefhebbers genieten van het uitgebreide culinaire aanbod dat met liefde en kennis is samengesteld door chefs Tim Bood & Krisztian Parlagi. De menukaart bestaat uit een tiental kleine gerechten die je naar hartenlust kunt combineren. Ook is het mogelijk om uit een vast zes-, acht- of tien gangenmenu te kiezen. De gerechten kunnen uiteraard ook à la carte worden besteld. Daarnaast staan er heerlijke bar bites op het menu, zoals oesters, kaviaar met blini’s, pata negra en meer lekkernijen. Naast wijn zal Pierre par CP heerlijke koffie schenken van de Coffee Crafters. Maar ook voor een glas fris of een biertje kun je bij de wijnbar terecht. Pierre zal in de toekomst leuke events organiseren en diverse concepten lanceren, zoals gezellige champagne tastings of een te gekke high wine in de middag.