Pop-uprestaurant Hidden Gem opent in havengebied Rotterdam

Hidden Gem
Gepubliceerd op: 3 maart 2025

Pop-uprestaurant Hidden Gem opent in havengebied Rotterdam

Op 7 maart 2025 start pop-up restaurant Hidden Gem Rotterdam 2.0 in het Keilepand in het Rotterdamse M4H-havengebied. Het restaurant, dat bekendstaat om zijn mix van Japanse en Italiaanse gerechten, wordt geleid door masterkok Kelvin Lin en kok Emiliano Giorgi. De nieuwe locatie biedt een uitgebreide Itameshi chef’s table-ervaring, waarbij gasten proeven van de samensmelting van Japanse en Italiaanse culinaire tradities.

Hoofdfoto: Kelvin Lin en een gerecht met rauwe vis

Vervolg op eerste editie

Hidden Gem begon als pop-up en groeide uit tot een geliefde culinaire bestemming. Het concept diende als springplank voor jong talent en kreeg aandacht in diverse media. Ook gasten reageerden enthousiast op de gerechten en intieme setting.

Chef-koks en culinaire visie

Kelvin Lin, bekend van Mama Q, heeft een reputatie opgebouwd binnen de moderne Aziatische keuken en wordt vermeld in de Michelin-gids. Zijn restaurant werd door Gault&Millau uitgeroepen tot beste Aziatische restaurant van het jaar. Emiliano Giorgi, afkomstig uit Padua, is oprichter van Ris8tto en brengt ambachtelijke Italiaanse kooktechnieken samen met moderne invloeden.

Bij Hidden Gem Rotterdam 2.0 presenteren de chefs een fusionstijl, waarbij klassieke gerechten worden verrijkt met vernieuwende ingrediënten en technieken. Een voorbeeld hiervan is de Risotto Royale met gerookt merg, ingelegde shiitake en een bouillon op basis van dashi.

Hidden-Gem-gerecht (1) Hidden-Gem-Emilio (2)
Artikel delen