In het centrum van Rotterdam opende onlangs de deuren van een nieuw visrestaurant: The Oyster Club. Het all-dayconcept met internationale allure focust zich op cuisine, entertainment, vibe en ambiance. Bekijk de foto’s van de nieuwe zaak onderaan dit bericht.
The Oyster Club van eigenaren Mickey en Yoeri de Jong bestaat uit Le Restaurant, Le Bar en Le Club en richt zich op gasten tussen de 30 en 65 jaar. De entourage is chique en stijlvol. Wit tafellinnen en obers in zwart-wit. De menukaart is gevarieerd en van hoge kwaliteit, bestaande vis, vlees, sushi en sashimi. Gerechten worden op klassieke wijze bereid. Van de 'raw bar' kunnen verschillende soorten oesters, fruits de mer en king crab worden besteld.
Le Restaurant
Fruits de mer, oesters, kreeft en zo veel meer. The Oyster Club werkt hoofdzakelijk met dagvers gevangen vis. Ook serveert het restaurant verse sushi, die de chefs op traditionele Japanse wijze bereiden.
Le Bar
Le Bar is voor een een pre-dinner aperitief, wat kleine bites of een after-dinner drink. De bar biedt een theatrale, art deco omgeving waar gasten kunnen genieten van de meest bijzondere cocktails. Voor gasten met een liefde voor wijn, beschikt ‘Le Bar’ over een indrukwekkende selectie van mooie wijnen afkomstig van verschillende gerenommeerde wijnhuizen. ‘Le Bar’ is een speakeasy concept.
Le Club
In de kelder van The Oyster Club zit het exclusieve Le Club. Treed binnen in een wereld van luxe en weelderigheid. Terwijl de laatste gasten Le Restaurant verlaten, is dit de plek waar het nog lang gezellig blijft. Le Club is een members-only club en een lidmaatschap is slechts weggelegd voor de lucky few.
Interieurmeubilair: Woodfever