[Foto's] The Seafood Bar in Utrecht

[Foto's] The Seafood Bar in Utrecht

Na 3 restaurants en een winkel in Amsterdam opende Fons de Visscher, die tot 6 jaar geleden 27 jaar lang visboer in Helmond was, onlangs een vestiging van The Seafood Bar op het vernieuwde Utrechtse Stationsplein. Bekijk de foto's van het interieur onder dit bericht.

Foto's: Victor van Leeuwen

Over het interieur zegt zijn zoon Pepijn de Visscher: “We maakten veel gebruik van marmer, witte tegels en andere lichte materialen. In combinatie met de juiste verlichting geeft dit de bekende frisse look waar The Seafood Bar om bekendstaat. Deze uitstraling geeft bovendien de versheid van de vis goed weer.”

Eyecatchers
Het restaurant heeft daarnaast diverse eyecatchers. “Bijvoorbeeld de marmeren bar in het midden van de zaak en de mozaïekkrab in de muur. Ook trekken de oesterbar met bijbehorende visdisplay en de viscounter bij de keuken de aandacht van gasten.”

Verschillende sferen
DEP is o.a. verantwoordelijk voor de verlichting. Eigenaar Sam Anders: “Het restaurant is voorzien van een geautomatiseerd bedieningssysteem. Dit zorgt ervoor dat er heel eenvoudig verschillende sferen, afhankelijk van het tijdstip van de dag, zijn te selecteren en dat er een goede balans is tussen directe en indirecte verlichting.” TheSeafoodBar.com

Design: I.s.m. Woodfever
Elektra, verlichting en geluid: DEP (Sam Anders)

Seafood Bar Fotografie Victor van Leeuwen (2)_0 Seafood Bar Fotografie Victor van Leeuwen (6)
Seafood Bar Fotografie Victor van Leeuwen (8) Seafood Bar Fotografie Victor van Leeuwen (9)-1
Seafood Bar Fotografie Victor van Leeuwen (11) Seafood Bar Fotografie Victor van Leeuwen (13)
Seafood Bar Fotografie Victor van Leeuwen (16)-1 Seafood Bar Fotografie Victor van Leeuwen (20)-1
Artikel delen