Nieuwe horecazaken
Bar Nola opent in Maastricht: ‘Alles draait om luxe en beleving’
Lees hier de columns van Herman Hell, Vincent van Dijk en Gijsbregt Brouwer
Bar Nola opent in Maastricht: ‘Alles draait om luxe en beleving’
De Kuyper breidt assortiment Batched Cocktails uit met nieuwe smaken
Zo verras je jouw gasten met unieke desserts
Band met gasten versterken door cryptomunt? Paindemie, Amsterdam doet het
Wat is het geheim van nieuwe hippe Italiaanse restaurants?
Marketingbureau NITRO: ‘Als je als ondernemer grote dromen hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres’
Kevin Schlaman nieuwe chef-kok Restaurant Intens van Thermen Bussloo
Brits restaurant Williams Farmhouse in Amsterdam-Zuid
Yolande Vesters verkozen tot voorzitter Euro-Toques International
Ben jij scherp in de keuken? Test je Reflex bij Tork op Horecava 2025
Cocktails met Rotterdamse branie: bar Ayla is eigenwijs en nooit saai
Negroni cocktail: recepten en geschiedenis
Eigenaren van De Veranda in Amsterdam: 'Een gemotiveerd team is alles'
Waarom openen meer Nederlandse ondernemers een restaurant op Curaçao?
Horeca cao: het minimumloon in de horeca per 1 januari 2025
De kroket: een iconische snack met een verhaal
Meer gasten in je zaak? Heineken zet lokale horeca in de spotlights met gepersonaliseerde advertenties
Restaurants in Londen: 39x inspirerende zaken die je wilt bezoeken
Inschrijving Dutch Beer Challenge 2025 geopend
25 Pizza Pollo Gelato in Hoofddorp geopend door BenKom Group
Wijnbars Amsterdam: 23x de leukste plekken
Meer fine dining in Friesland: ‘Het is de nieuwe culinaire bestemming’
'Met Nespresso Professional kan iedere horecazaak koffie van barista-kwaliteit serveren'
Lastige gasten in de horeca? Zo ga je ermee om
NBC Congrescentrum in Nieuwegein na brand gerestyled: ‘Licht is soms belangrijker dan het eten’
Brut Blond luidt jaar feestelijk uit
Nomi Leidseplein geopend in Amsterdam: Koreaanse BBQ, cocktails en muziek
Flor de Caña: 'Niet zomaar een rum, maar een bewuste keuze voor een betere wereld'
Strandpaviljoen Paal 19 in De Koog op Texel verwoest door grote brand
Misja Vorstermans: 'Zo krijg je meer marge op cocktails'
Grootste Sterrenrestaurant van Nederland: 27 t/m 30 maart in Wassenaar
Menukaart maken horeca: speel in op psychologie van de gast
Chez Nina in Amsterdam lanceert wintermenu: 'Feestelijk en vegetarisch'
Sander Spruijt van De Burgemeester* slaagt voor Meesterproef SVH Meesterkok
Dit zijn de trends voor (warme) dranken in 2025
Belgische Hawaiian Pokebowl opent 2 locaties in Rotterdam
Vincenzo Capuano opent restaurant in Amsterdam: 'Pizza is mijn erfgoed'
Statiegeld op wijnflessen: duurzaam concept voor horeca
Locatie belangrijkste factor bij keuze voor restaurantketen
Meester-patissier Hidde de Brabander: 'Chefs, gooi die oogkleppen af!'
Barista Cafe opent in Hardenberg: 'Gezelligheid in het centrum'
Bartender Jimmy Hu over NL'se cocktailscene: ‘Nog in de beginfase’
15 Nederlandse restaurants opgenomen in de top-100 van We're Smart
Flore** in Amsterdam ondergaat renovatie en heropent in april 2025
WE ARE EDN opent in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
Mario in Neck klaar voor nieuw hoofdstuk: jongste broer Uva aan het roer
Welk soort vlees past op jouw kaart? Horecaslagerij van Hees deelt tips
Hoe wordt sherry gemaakt, welke soorten zijn er en hoe serveer je het?
Mediterrane restobar Vivid opent in Utrecht
Oud Tivoli in Utrecht: dit zijn de plannen
Pop-up Fundamentel.eatery opent in Groot Handelsgebouw Rotterdam
Horecava Awards 2025: dit zijn de genomineerden
De sommelier is vrij: hoe vang je dit op en houd je gasten tevreden?
Utrechtse Horeca Groep groeit, maar plezier staat voorop: ‘Dit is onze stad'
Rick Kempen over biertrends 2025: herwaardering van klassieke bierstijlen
Future Hotel Leader Award 2025: dit zijn de 10 genomineerden
Maretti Lighting: Ultieme sfeer met lichtarchitectuur op maat
Wereld te winnen voor whisky: 'Marge is gemiddeld paar euro per glas'
Tips voor werken met Gen Z: 'Beweeg mee en verdiep je in hun wereld'
12 brouwers maken Rotterdam Bierstad
Restobars zijn in trek: deze 25 zijn de moeite waard
RNGRZ: een duurzame social hub in Alkmaar
Wesley Huning nam zaak over van ouders: 'Verandering maakte hen nerveus'
Binnenkijken bij Rivièra: Franse en Italiaanse sferen in Ouderkerk
Foodtrends 2025: deze vier gaan we terugzien!
Horecava-directeur Florentine Rijkmans: 'Dit jaar zijn de chefs de sterren'
LouLou in Eindhoven: een funky stamcafé met internationale allure
Bartender Raquel Mendonça van Feijoa A'dam: ‘Er is ruimte voor vernieuwing’
De eggnog is een romige en zoete wintercocktail: hoe maak je 'm?
Hotel & Wellness Zuiver in Amsterdam opent nieuw restaurant
Dani Hoefnagels van Demain*, Cadzand over Michelinster: ‘Meer waardering’
Ijs in cocktails: 5 tips voor het kiezen van de juiste ijsklontjes
Waarom maken klassieke desserts comeback? 'Nostalgie speelt rol'
Serveer in een handomdraai Koreaanse gerechten (+ gratis receptenboek)
Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca bekend
Chef Peter Edwards van Southern Cross koestert Misty Cove Wijnen
Loetje opent 37ste locatie in het centrum van Haarlem
Geen galm, wel gastvrijheid: 't Zusje kiest voor AcoustIQ
Welke melk voor cappuccino: 6 soorten op een rij + tips