Promotioneel
Welke klassieke bieren zet je op de kaart in de horeca?
Lees hier de columns van Herman Hell, Vincent van Dijk en Gijsbregt Brouwer
Welke klassieke bieren zet je op de kaart in de horeca?
Je eigen horecazaak starten: hoe betaal je dat?
Wispe Brouwerij geeft Weesp kleur en smaak: 'Complete ervaring'
De Kromme Watergang*, Hoofdplaat: van 2 naar 0 naar 1 ster in één jaar tijd
Personeelstekort in de keuken? Voorkom uitval met deze 8 tips
Iers of Schots: de verschillen tussen whisky of whiskey
Chick&Cheez, DRIPPY’S en meer: BN'ers openen steeds vaker horeca
Horeca-inrichting: 5 horecazaken geïnspireerd op de roaring twenties
Terugblikken op 2024: dit zijn de 10 meestgelezen artikelen
Bespaar tijd in de keuken met kant-en-klare desserts van Milram
Waarom siropen onmisbaar zijn in cocktails (en hoe je ze maakt)
Zakelijke hotels worden trendy: yogasessies met collega's en hippe bars
Slimme horeca-app Wizzflix zorgt voor 12% meer omzet
Ijskoffie on trend: verhoogt marge en verlengt het koffiemoment
Ontdek de smaak van Oma Bobs tijdens de Horecava 2025
Horeca cao: het minimumloon in de horeca per 1 januari 2025
Waarom horecaondernemers zweren bij nieuwsbrieven: 'Meer reserveringen'
De borrelplank als troefkaart: zet in op smaak en beleving
Het nieuwe uitgaan: restaurants en bars krijgen vaker 'club vibes'
Bartender Amilcar Goncalves van JackRabbit: ‘Ik blijf grenzen verleggen’
Bierglazen schoonmaken: met deze 5 tips glanzen je glazen weer
Broadway al 30 jaar een begrip in Utrecht: 'Ruim 20% keert regelmatig terug'
Biercocktails zijn booming: van Pornstar Beertini tot Black Velvet
Iedereen aan de oesters: 'Zijn een must-have op de menukaart'
Dit is het programma van Mastercard Hotelnacht op 18 & 19 januari in A'dam
Zenith in Apeldoorn ontving eerste ster: ‘Verandert onze werkwijze niet’
Senior & Co: 'We brengen de unieke smaken van Curaçao naar de Nederlandse horeca'
Bieko Rindt van De Kleischuur, Gouda kookt weinig met zout: 'Wees creatief'
Met de app Tap to Pay is er geen los pinapparaat meer nodig in de horeca
Deze drie horecaconcepten zijn geopend in The Diamond in Amsterdam
Kerstcocktails voor de horeca: 5 op een rij
Van der Valk is de hotelketen met de meest loyale klanten
De Eendracht groeit door: straks 10 locaties, maar noem het géén keten
De wijntrends van 2025: bubbels en rosé vloeien het hele jaar
O3Clean: Duurzaam schoonmaken met ozonwater
Kaja Interieurs verhuist van Rijssen naar Almelo
Restaurant Derk in Wekerom gebruikt nieuw dispenser-systeem van Remia
Feestdagenstress vermijden: 8 tips voor de horeca
Patissiers inspireren miljoenen volgers online met viral desserts
Viper lanceert Hard Iced Tea in de varianten green tea lemon en mango
Bar Nola opent in Maastricht: ‘Alles draait om luxe en beleving’
De Kuyper breidt assortiment Batched Cocktails uit met nieuwe smaken
Zo verras je jouw gasten met unieke desserts
Band met gasten versterken door cryptomunt? Paindemie, Amsterdam doet het
Wat is het geheim van nieuwe hippe Italiaanse restaurants?
Marketingbureau NITRO: ‘Als je als ondernemer grote dromen hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres’
Kevin Schlaman nieuwe chef-kok Restaurant Intens van Thermen Bussloo
Brits restaurant Williams Farmhouse in Amsterdam-Zuid
Yolande Vesters verkozen tot voorzitter Euro-Toques International
Ben jij scherp in de keuken? Test je Reflex bij Tork op Horecava 2025
Cocktails met Rotterdamse branie: bar Ayla is eigenwijs en nooit saai
Negroni cocktail: recepten en geschiedenis
Eigenaren van De Veranda in Amsterdam: 'Een gemotiveerd team is alles'
Waarom openen meer Nederlandse ondernemers een restaurant op Curaçao?
De kroket: een iconische snack met een verhaal
Meer gasten in je zaak? Heineken zet lokale horeca in de spotlights met gepersonaliseerde advertenties
Restaurants in Londen: 39x inspirerende zaken die je wilt bezoeken
Inschrijving Dutch Beer Challenge 2025 geopend
25 Pizza Pollo Gelato in Hoofddorp geopend door BenKom Group
Wijnbars Amsterdam: 23x de leukste plekken
Meer fine dining in Friesland: ‘Het is de nieuwe culinaire bestemming’
'Met Nespresso Professional kan iedere horecazaak koffie van barista-kwaliteit serveren'
Lastige gasten in de horeca? Zo ga je ermee om
NBC Congrescentrum in Nieuwegein na brand gerestyled: ‘Licht is soms belangrijker dan het eten’
Brut Blond luidt jaar feestelijk uit
Nomi Leidseplein geopend in Amsterdam: Koreaanse BBQ, cocktails en muziek
Flor de Caña: 'Niet zomaar een rum, maar een bewuste keuze voor een betere wereld'
Strandpaviljoen Paal 19 in De Koog op Texel verwoest door grote brand
Misja Vorstermans: 'Zo krijg je meer marge op cocktails'
Grootste Sterrenrestaurant van Nederland: 27 t/m 30 maart in Wassenaar
Menukaart maken horeca: speel in op psychologie van de gast
Chez Nina in Amsterdam lanceert wintermenu: 'Feestelijk en vegetarisch'
Sander Spruijt van De Burgemeester* slaagt voor Meesterproef SVH Meesterkok
Dit zijn de trends voor (warme) dranken in 2025
Belgische Hawaiian Pokebowl opent 2 locaties in Rotterdam
Vincenzo Capuano opent restaurant in Amsterdam: 'Pizza is mijn erfgoed'
Statiegeld op wijnflessen: duurzaam concept voor horeca
Locatie belangrijkste factor bij keuze voor restaurantketen
Meester-patissier Hidde de Brabander: 'Chefs, gooi die oogkleppen af!'