Promotioneel
Nanne Dries van Záálig Eten & Drinken: ‘KHN onmisbaar als (online)kennisbank’
Lees hier de columns van Herman Hell, Vincent van Dijk en Gijsbregt Brouwer
Nanne Dries van Záálig Eten & Drinken: ‘KHN onmisbaar als (online)kennisbank’
Welke kansen biedt AI in de horeca? 'Nu al tot 40% minder waste'
De Hondekop: nieuw café-restaurant in voormalig NS-gebouw in Utrecht
Kom langs bij Entree Magazine op de Horecava 2025!
Horeca cao: is een preventiemedewerker verplicht en wie stel ik aan?
Arla JÖRÐ Haver Barista voor de perfecte latte art: 'Plantaardige oplossing voor barista’s'
Kans voor horecaondernemers: bouw je droom in het Sluiskwartier van Deventer
Registreer je hier gratis voor Horecava 2025 van 13 t/m 16 januari
Nieuwe restaurants Maastricht: deze 10 zijn net óf bijna open
Dani Hoefnagels van Demain*, Cadzand over Michelinster: ‘Meer waardering’
ABN AMRO: 'Record aantal horecafaillissementen in 2025'
Wat zijn de inrichtingseisen van een horecazaak?
Een goed getapt glas bier maakt het verschil: train je horecamedewerkers
Uniek inkijkje De Librije***, Zwolle met nieuwe documentaireserie
De Keukenmanager zorgt voor een slimmere keuken en hogere marges
Meer marge met digestieven: tips van top-sommeliers
Raquel Mendonça van Feijoa, Amsterdam: ‘Gasten hunkeren naar beleving’
Beer with benefits: eiwitrijk en non-alcoholic
Coulisse* in Amsterdam moet ongewild sluiten: 'Sneller dan verwacht'
Daan van der Lecq is Insta-chef met 160.000 volgers: 'Ideeën stoppen nooit'
Satelliet geeft interieurs sophisticated touch met deze opvallende designstromingen
Nars Hemelrijk en Benjamin van Roekel openen Petit Heemelrijck en Bakkerij Heemelrijck in Amsterdam
HotelloTOP Year Event op de Horecava: netwerken voor Hotello's
Bar Nola geopend in Maastricht: elegantie met een wereldse twist
Thee als cocktailingrediënt: 'Veelzijdig, duurzaam, vernieuwend'
Zorg dat de werkvloer ook veilig is voor horeca-leveranciers
Nominatieronde Independent Hotel Show Awards open tot 8 januari
Welke klassieke bieren zet je op de kaart in de horeca?
Je eigen horecazaak starten: hoe betaal je dat?
Wispe Brouwerij geeft Weesp kleur en smaak: 'Complete ervaring'
De Kromme Watergang*, Hoofdplaat: van 2 naar 0 naar 1 ster in één jaar tijd
Personeelstekort in de keuken? Voorkom uitval met deze 8 tips
Iers of Schots: de verschillen tussen whisky of whiskey
Chick&Cheez, DRIPPY’S en meer: BN'ers openen steeds vaker horeca
Ijskoffie on trend: verhoogt marge en verlengt het koffiemoment
Horeca-inrichting: 5 horecazaken geïnspireerd op de roaring twenties
Terugblikken op 2024: dit zijn de 10 meestgelezen artikelen
Bespaar tijd in de keuken met kant-en-klare desserts van Milram
Waarom siropen onmisbaar zijn in cocktails (en hoe je ze maakt)
Zakelijke hotels worden trendy: yogasessies met collega's en hippe bars
Slimme horeca-app Wizzflix zorgt voor 12% meer omzet
Ontdek de smaak van Oma Bobs tijdens de Horecava 2025
Horeca cao: het minimumloon in de horeca per 1 januari 2025
Waarom horecaondernemers zweren bij nieuwsbrieven: 'Meer reserveringen'
De borrelplank als troefkaart: zet in op smaak en beleving
Het nieuwe uitgaan: restaurants en bars krijgen vaker 'club vibes'
Bartender Amilcar Goncalves van JackRabbit: ‘Ik blijf grenzen verleggen’
Bierglazen schoonmaken: met deze 5 tips glanzen je glazen weer
Broadway al 30 jaar een begrip in Utrecht: 'Ruim 20% keert regelmatig terug'
Biercocktails zijn booming: van Pornstar Beertini tot Black Velvet
Iedereen aan de oesters: 'Zijn een must-have op de menukaart'
Dit is het programma van Mastercard Hotelnacht op 18 & 19 januari in A'dam
Zenith in Apeldoorn ontving eerste ster: ‘Verandert onze werkwijze niet’
Senior & Co: 'We brengen de unieke smaken van Curaçao naar de Nederlandse horeca'
Bieko Rindt van De Kleischuur, Gouda kookt weinig met zout: 'Wees creatief'
Met de app Tap to Pay is er geen los pinapparaat meer nodig in de horeca
Deze drie horecaconcepten zijn geopend in The Diamond in Amsterdam
Kerstcocktails voor de horeca: 5 op een rij
Van der Valk is de hotelketen met de meest loyale klanten
De Eendracht groeit door: straks 10 locaties, maar noem het géén keten
De wijntrends van 2025: bubbels en rosé vloeien het hele jaar
O3Clean: Duurzaam schoonmaken met ozonwater
Kaja Interieurs verhuist van Rijssen naar Almelo
Restaurant Derk in Wekerom gebruikt nieuw dispenser-systeem van Remia
Feestdagenstress vermijden: 8 tips voor de horeca
Patissiers inspireren miljoenen volgers online met viral desserts
Viper lanceert Hard Iced Tea in de varianten green tea lemon en mango
De Kuyper breidt assortiment Batched Cocktails uit met nieuwe smaken
Zo verras je jouw gasten met unieke desserts
Band met gasten versterken door cryptomunt? Paindemie, Amsterdam doet het
Wat is het geheim van nieuwe hippe Italiaanse restaurants?
Marketingbureau NITRO: ‘Als je als ondernemer grote dromen hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres’
Kevin Schlaman nieuwe chef-kok Restaurant Intens van Thermen Bussloo
Brits restaurant Williams Farmhouse in Amsterdam-Zuid
Yolande Vesters verkozen tot voorzitter Euro-Toques International
Ben jij scherp in de keuken? Test je Reflex bij Tork op Horecava 2025
Cocktails met Rotterdamse branie: bar Ayla is eigenwijs en nooit saai
Negroni cocktail: recepten en geschiedenis
Eigenaren van De Veranda in Amsterdam: 'Een gemotiveerd team is alles'