Promotioneel
Een volle horecazaak, maar geen winst: hoe verander je dat?
Haal het beste uit je zaak met Horeko keukenmanagement én personeelsplanning. Software die het werken in de horeca makkelijker en winstgevender maakt.
Een volle horecazaak, maar geen winst: hoe verander je dat?
Bij Buitenplaats Beekhuizen op de Veluwe komen luxe en natuur samen
'Digitalisering van horeca-processen zorgt voor meer inzicht in cijfers en betere winstmarges'
Beginnende ondernemer? Zó maak je een vliegende start!
Zo structureert Ronald Spijker van Brownies&downieS zijn keukens
Vito Rangkuti van De Mastenbar in Enkhuizen: ‘Meer financieel inzicht geeft rust’
Hoe kan Koninklijke Jaarbeurs de eetvoorkeuren van 2,5 miljoen bezoekers managen?
Slim bijsturen op marges? The Market Hotel Groningen doet het zo
Slimme software zorgt in de horeca voor meer grip op de cijfers
Restaurant- en hoteleigenaar Dries De Jonckheere brengt structuur aan in zijn zaken met Horeko
Nieuwe software scheelt Groningse hotels uren in personeelsplanning
Wouter Verkerk: 'Menu's worden in de horeca nog vaak samengesteld op basis van onderbuikgevoel'
Horeca, klaar voor het terrasseizoen? Doe mee met de terras-check
Hoe zorgen ze bij Erfgoed Bossem in Lattrop-Breklenkamp voor goed personeelsmanagement?
Horecaondernemer Bastiaan Uhl weet precies de marges per gerecht
Menu-engineering: zo speel je met je marges
Deze digitale keukenhulp zorgt voor efficiënter voorraadbeheer in 2023
Whitepaper: zo worden de feestdagen ook voor horecapersoneel een feest!
Rust dankzij Horeko: 'Taak klaar, afvinken en de lijst wordt kleiner'
3 tips van Horeko om makkelijker, sneller en efficiënter te roosteren
Wouter Verkerk: 'Bij moderne horeca horen digitale oplossingen'
4x onmisbare horecatools om efficiënter te werken en meer omzet te maken
Brownies & downieS: 'Gerechten moeten heel lekker, maar ook rendabel zijn'
Brasserie De Post: “We besparen nu twee uur met roosteren”
Digitalisering bespaart Villa Ruimzicht uren én kosten
Digitaal personeels-management bij Alberts
Zó communiceer je over allergenen in de horeca
Handig: meer grip op marge bezorggerechten
Horeko Kitchen Manager biedt hulp!
Bewaak en verbeter je rendement met Horeko
Eigenaar Restaria Oude Gracht blij met Horeko
Horeko’s planning software bij Hotel Nobel
Tips: zó bespaar je op personeelsuren!
Hotel Casa Amsterdam: klaar voor 2021
Horeko biedt gratis webinars voor ondernemers
Wouter Verkerk nieuwe brandambassadeur Horeko
Optimaal rendement voor take away & delivery
Horeko maakt debuut bij FD Gazellen 2020
Kleine menukaart: minder keuze, meer omzet
Eenvoudig, digitaal en efficiënt. De totaaloplossing van Horeko voor keuken en personeel is dé tool om het beste te halen uit jouw zaak. De software is speciaal ontwikkeld voor de horeca en de uitdagingen die zo typisch en uniek voor de branche zijn.
Horeko Kitchen Manager is het complete systeem voor keukenmanagement. De kracht zit in de combinatie van invoeren op kantoor en het scherm in de keuken, de Horeko Operator.
Horeko Employee Manager staat voor flexibel en veelzijdig personeelsmanagement. Eenvoudig online roosteren en medewerkers registeren zelf de uren. Met de gratis app is je team altijd op de hoogte.