Grootkeuken
Joshua Winnen wordt mede-eigenaar van NordCap Nederland
Nordcap Nederland is dé groothandel en fabrieksvertegenwoordiging voor commerciële koel-, kook- en spoeltechniek.
Joshua Winnen wordt mede-eigenaar van NordCap Nederland
Nieuwe werkbank voor horecakeuken: 'Haal het maximale uit je vierkante meters'
Nieuwe champagnekoeler uitkomst voor Holland Casino Enschede
IDEAL AKE presenteert nieuwe energiebesparende koeling
Restaurant nNea in Amsterdam in top 50 beste pizzeria's ter wereld
Alain Simonis: 'Het nieuwe restaurant Beso by Simonis is on-Nederlands'
Eindhovense ondernemer start Italiaanse horecagroothandel met kaas-wijnbar
Hans van Wolde: ‘De plannen voor een hotel en brasserie liggen klaar’
De Pizzabakkers opent 35e restaurant en wil doorgroeien: 50 locaties in 2025
NordCap Nederland presenteert twee inspiratieconcepten op Horecava 2024
De voordelen van een blast chiller: vooruitproductie makkelijker én veiliger
Nordcap Experience Center is open: 'Dé plek om horecaconcepten uit te testen'
Multifunctioneel trainingscentrum en nieuwe naam voor premium leverancier van foodequipment
Nordcap Nederland hecht veel belang aan de manier waarop levensmiddelen worden bewaard, opgeslagen, gekoeld en verwarmd. Zij doen er alles aan om de kwaliteit zo lang mogelijk te behouden. Zo zorgen ze voor een goed verloop van de hele voedingsketen. Voeding zorgt voor ons, NordCap Nederland zorgt voor voeding.
Nordcap Nederland zet zich niet alleen in voor de voedingsketen, want de organisatie vindt de natuur en een goede leefomgeving net zo belangrijk. Daarom ging het bedrijf een samenwerking aan met de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV), die de bijenhouderij bevordert. Bijen zijn dankzij hun bestuivingswerk niet alleen belangrijk voor de voedselvoorziening, maar ook voor die van andere dieren en dus voor de toekomst van de aarde.
Nordcap Nederland werkt hard en consequent om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Zo wil de organisatie met hun producten een 'groen leven' mogelijk maken. Duurzaamheid is gestoeld op drie pijlers: food waste, energieverbruik en recycling. Het bedrijf streeft ernaar om voortdurend nieuwe stappen te zetten en met behulp van vooruitstrevende ideeën producten te ontwikkelen die nóg duurzamer zijn en dus meer opleveren voor het milieu en de volgende generaties.
De premiummerken van Nordcap Nederland zorgen ervoor dat zij zeker weten dat levensmiddelen een optimale behandeling krijgen. Voor gastronomie, catering, horeca en winkels. Alle producten bevinden zich in het eindstadium van de voedingsketen, wanneer de voeding in handen is van klanten of zelfs al op het bord ligt. Dankzij deze producten kan de organisatie het verschil maken. Zorgen voor goed voedsel is zorgen voor mensen en Nordcap Nederland zorgt graag voor mensen.
Nordcap Nederland doet zijn uiterste best om zowel de productiefaciliteiten als de producten continu te verbeteren. De organisatie ontwikkelt en verduurzaamt zich continu. De groene apparatuur is ontworpen volgens de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Onophoudelijk zet het bedrijf zich in om deze up-to-date te houden en nog meer te verbeteren.
Nordcap Nederland investeert in de toekomst. Voor het bedrijf, voor hun medewerkers en voor volgende generaties. Dat zit in het DNA van de organisatie: "We care for food."