Promotioneel
Dé combinatie van nu: kaas & snacks! Ontdek nu alle trends, tips en onze favorieten
Jouw borrel- en lunchkaart upgraden met unieke en renderende snacks, daar helpt Van Geloven jou graag bij!
Dé combinatie van nu: kaas & snacks! Ontdek nu alle trends, tips en onze favorieten
Van Geloven introduceert Kaas Borrelmaatjes: ultieme mix van populaire kaassnacks
Ovensnacks vallen in de smaak bij cafébezoekers
Dit is de ideale oplossing voor horecalocaties zonder friteuse
De beste tips voor een hogere snackomzet op het terras
Besteding per gast verhogen? Zet foodsharing op de kaart in 6 stappen
10 tips voor een winstgevend terrasseizoen
Hoe spreek je Generatie Z en millennials aan?
Zo stimuleert terrastopper Spijkerman uit Purmerend de snackverkoop
Kansen voor ondernemers: borreltrends onder de loep
Flow Food & Adventures in Zevenhuizen organiseert wintermarkt in december
Tips voor het opstellen van een kindermenukaart in de horeca
Welk bier bij welke snack? Zet het op de menukaart!
Wittenburg Eten & Drinken: de huiskamer van Zevenaar
Meer gasten trekken naar je horecazaak? Lees deze 10+ acties
Urban Bistro Goesting in Deventer: 'We zijn een strandtent in de stad'
Roy Spekhorst van eet- en biercafé Pelle’s in Deurningen is klaar voor het terrasseizoen!
Inez Jokhoe van The Square in Haarlem: 'De kalfscroquetten van Van Dobben zijn hier favoriet'
De borrel is hét omzetmoment: deze snacks zijn nu populair
Jan Aaltzen Linde, ceo van Van Geloven: ‘Onze leverbetrouwbaarheid is onze grootste prioriteit’
Met deze 7 tips verhoog je de besteding per tafel
Van Dobben croquetten zonder poespas bij De Nieuwe RAI
Meer marge met je frituursnacks? Zo doe je dat!
Deze 11 bier-snackcombinaties zorgen voor nóg meer omzet
10 zomerse recepten die het verschil maken op jouw terras
Bos & Co in Oosterhout: 'Bitterballen per stuk verkopen, levert meer op'
Ga voor een rendabel horeca terras met deze tips en ideeën
Met deze tips en 9 snacks haal je meer uit het borrelmoment
In 7 stappen een Dark Kitchen starten in Nederland
9 innovatieve horeca concepten voor je restaurant, bistro of eetcafé
Haal rendement uit je menukaart met menu engineering
De Nieuwjaarsknaller: online alternatief voor Horecava
Zo start je met vegetarische snacks in jouw horecazaak!
Van borrelbox naar feestbox in vijf stappen
De borrelkaart: tip voor een topterras
Verleng je terrasseizoen met een succesvol winterterras
Laat je gasten zelf hun mini burgers maken
5 tips voor snackgerechten op de lunchkaart
Beerpairing & borrelsnacks: dit moet je weten
Hoe POS-materiaal zorgt voor meer omzet
We mogen weer! 5 tips om kansen te benutten
Linde: “Met vega valt een wereld te winnen”
Jouw borrel- en lunchkaart upgraden met unieke en renderende snacks, waar jij jouw gasten blij mee maakt, zodat het verrijking is voor je zaak. Daar helpt Van Geloven jou graag bij. Of je nu zoekt naar een smakelijk voorgerecht, een hapje voor tussendoor of meer rendement bij de bereiding van je gerechten, in het uitgebreid assortiment snacks van Van Geloven voor de horeca met bekende merken zoals Kroketterij De Bourgondiër, Van Dobben, Borrelmaatjes®, Souflesse en Mora, vind je gegarandeerd een snack die bij je past. Van diverse kroketten, minisnacks tot vegetarische alternatieven. Alle snacks zijn lekker, kwalitatief, multi-inzetbaar en hebben steeds een goed rendement.
Mensen laten genieten van verrassende en heerlijke snacks: dat is de missie van Van Geloven. Ze streven er naar om de favoriete snackspecialist te zijn en blijven van de consument en professional. Zo helpen ze jou om gasten weer terug te laten komen naar jouw zaak.
Wil je samen bekijken hoe Van Geloven jou kan helpen om meer uit je zaak te halen? Dan kan je via onderstaande button contact opnemen met jouw rayonmanager.