Restaurant
Cocktailbar Celest opent in top van de Zalmhaven in Rotterdam
Op deze pagina lees je al onze artikelen over ondernemen.
Cocktailbar Celest opent in top van de Zalmhaven in Rotterdam
De sommelier vrij? Zo vang je dit op en houd je gasten tevreden
Comeback van de Italiaanse pizza: 'Pizzadeeg maken is een ambacht'
Merlet* in Schoorl wint Nederlands Kampioenschap Leermeester – Leerling
Bitterzoete kruidenlikeur Amaro uit Italië: van digestief tot cocktailhit
Restaurant ’t Havenmantsje, Harlingen wint HANOS Gouden Koksmuts
Wereld te winnen voor whisky: 'Marge is gemiddeld paar euro per glas'
Little Italy en Thermen Berendonck kiezen voor de smaakmakers van Lisimo
Restaurant TOZI in Amsterdam serveert tijdelijk truffelmenu
Soenil Bahadoer sluit in mei De Lindehof**: '600 reserveringen na het nieuws'
Speakeasy cocktailbar Somewhere in the Middle open in Maastricht
Vincent van Dijk over slaaptoerisme: 'Goede nachtrust steeds belangrijker'
De Hondekop: nieuw café-restaurant in voormalig NS-gebouw in Utrecht
Remia viert 100-jarig jubileum op de Horecava met SaucePro-actie
Arla JÖRÐ Haver Barista voor de perfecte latte art: 'Plantaardige oplossing voor barista’s'
Nieuwe restaurants Maastricht: deze 11 zijn net óf bijna open
Dani Hoefnagels van Demain*, Cadzand over Michelinster: ‘Meer waardering’
Hoe groot is de impact van Ozempic? 'Restaurants ontwikkelen speciale menu's'
Een goed getapt glas bier maakt het verschil: train je horecamedewerkers
Uniek inkijkje De Librije***, Zwolle met nieuwe documentaireserie
Horecaondernemer Raul Lansink: 'Eten is bijzaak in de horeca'
Meer marge met digestieven: tips van top-sommeliers
Raquel Mendonça van Feijoa, Amsterdam: ‘Gasten hunkeren naar beleving’
Beer with benefits: eiwitrijk en non-alcoholic
Coulisse* in Amsterdam moet ongewild sluiten: 'Sneller dan verwacht'
Daan van der Lecq is Insta-chef met 160.000 volgers: 'Ideeën stoppen nooit'
Terugkijken op een roerig jaar: 'De bierwereld blijft in beweging'
Satelliet geeft interieurs sophisticated touch met deze opvallende designstromingen
Nars Hemelrijk en Benjamin van Roekel openen Petit Heemelrijck en Bakkerij Heemelrijck in Amsterdam
Bar Nola geopend in Maastricht: elegantie met een wereldse twist
Thee als cocktailingrediënt: 'Veelzijdig, duurzaam, vernieuwend'
Welke klassieke bieren zet je op de kaart in de horeca?
Wispe Brouwerij geeft Weesp kleur en smaak: 'Complete ervaring'
De Kromme Watergang*, Hoofdplaat: van 2 naar 0 naar 1 ster in één jaar tijd
Iers of Schots: de verschillen tussen whisky of whiskey
Ijskoffie on trend: verhoogt marge en verlengt het koffiemoment
Horeca-inrichting: 5 horecazaken geïnspireerd op de roaring twenties
Wouter Verkerk over AI in de horeca: 'Niet meedoen, is geen optie'
Bespaar tijd in de keuken met kant-en-klare desserts van Milram
Waarom siropen onmisbaar zijn in cocktails (en hoe je ze maakt)
Ontdek de smaak van Oma Bobs tijdens de Horecava 2025
De borrelplank als troefkaart: zet in op smaak en beleving
Bartender Amilcar Goncalves van JackRabbit: ‘Ik blijf grenzen verleggen’
Bierglazen schoonmaken: met deze 5 tips glanzen je glazen weer
Biercocktails zijn booming: van Pornstar Beertini tot Black Velvet
Eten, zingen en zwaaien: 'De horeca en feestjes zijn gouden combi'
Iedereen aan de oesters: 'Zijn een must-have op de menukaart'
Dit is het programma van Mastercard Hotelnacht op 18 & 19 januari in A'dam
Zenith in Apeldoorn ontving eerste ster: ‘Verandert onze werkwijze niet’
Senior & Co: 'We brengen de unieke smaken van Curaçao naar de Nederlandse horeca'
Bieko Rindt van De Kleischuur, Gouda kookt weinig met zout: 'Wees creatief'
Wouter Verkerk: Klanten? Klanten? Wij hebben gasten!
Deze drie horecaconcepten zijn geopend in The Diamond in Amsterdam
Kerstcocktails voor de horeca: 5 op een rij
De wijntrends van 2025: bubbels en rosé vloeien het hele jaar
Kaja Interieurs verhuist van Rijssen naar Almelo
Restaurant Derk in Wekerom gebruikt nieuw dispenser-systeem van Remia
Patissiers inspireren miljoenen volgers online met viral desserts
Viper lanceert Hard Iced Tea in de varianten green tea lemon en mango
De Kuyper breidt assortiment Batched Cocktails uit met nieuwe smaken
Raul Lansink over Engelstalig horecapersoneel: 'Dat waait niet over'
Zo verras je jouw gasten met unieke desserts
Wat is het geheim van nieuwe hippe Italiaanse restaurants?
Kevin Schlaman nieuwe chef-kok Restaurant Intens van Thermen Bussloo
Brits restaurant Williams Farmhouse in Amsterdam-Zuid
Yolande Vesters verkozen tot voorzitter Euro-Toques International
Cocktails met Rotterdamse branie: bar Ayla is eigenwijs en nooit saai
Negroni cocktail: recepten en geschiedenis
De kroket: een iconische snack met een verhaal
Meer gasten in je zaak? Heineken zet lokale horeca in de spotlights met gepersonaliseerde advertenties
Horeca richt zich steeds meer op giving back and doing good: waarom?
Restaurants in Londen: 39x inspirerende zaken die je wilt bezoeken
Inschrijving Dutch Beer Challenge 2025 geopend
25 Pizza Pollo Gelato in Hoofddorp geopend door BenKom Group
Wijnbars Amsterdam: 23x de leukste plekken
Meer fine dining in Friesland: ‘Het is de nieuwe culinaire bestemming’
'Met Nespresso Professional kan iedere horecazaak koffie van barista-kwaliteit serveren'
NBC Congrescentrum in Nieuwegein na brand gerestyled: ‘Licht is soms belangrijker dan het eten’
Brut Blond luidt jaar feestelijk uit