Na een locatie in Rotterdam heeft het toegankelijke vegan restaurant Rozey er nu ook één in Delft. Voor de pas geopende zaak zijn eigenaren foodstylist Roos Rutjes en horecaondernemer Roland Hogenelst een samenwerking aangegaan met franchisenemers Natascha en Robert Pol. Bekijk foto’s van de zaak onder dit bericht.
De inrichting van het restaurant in Delft is wat klassieker dan de stoere en robuuste vestiging in Rotterdam, maar het menu is hetzelfde. Ook bij Rozey in Delft is ongeveer de helft van de kaart vegetarisch en de andere helft vegan.
Populaire gerechten op de kaart zijn de mini-burger met cheddar, steak watermeloen met portjus en gerookte amandelen, de crispy sushirol met sojasaus en oesterzwammen ‘Peking Style’ in een Chinees pannenkoekje.
De eigenaren willen iedereen laten kennismaken met de veelzijdigheid van vegetarische en vegan gerechten. Gasten kunnen voor een vast bedrag alles kiezen van e kaart. Binnen is plek voor 110 gasten en buiten voor 40.