Wouter Verkerk: Klanten? Klanten? Wij hebben gasten!
Horeca-adviseur Wouter Verkerk schrijft in 2024 elke maand een column voor Entree Magazine. Deze maand gaat zijn bijdrage over waarom je gasten in de horeca geen klanten noemt, en waarom dat zo belangrijk is.
Tekst: Wouter Verkerk
Sommige horecamensen kunnen echt uit hun vel springen wanneer iemand het in z’n hoofd haalt het over klanten en niet over gasten te hebben. Allerlei andere beroepsgroepen worden er met de haren bijgesleept om haarfijn uit te leggen wie klanten heeft en wie gasten. Met het dringende verzoek die fout nooit meer te maken.
Verder lezen?
Meer over gasten in de horeca lees je via de Entree Digitaal App. Verder lees je nog meer exclusieve artikelen, die alleen beschikbaar zijn voor Entree-abonnees.
Artikel delen
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
Culinaire en interieur inspiratie
Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen