Van de smaak tot en met de ambachtelijke uitstraling, alles moet tot in detail kloppen. Otelli bereidt zijn hoogkwalitatieve taarten en desserts met passie en vakmanschap. Voor dit assortiment komen gasten bij je terug! Bovendien ontzorgt Otelli jou: het enige wat jij nog hoeft te doen is de gerechten zo aantrekkelijk mogelijk aan je gasten serveren. Met deze drie tips gaat dat zeker lukken!
Natuurlijk, met de smaak van je taarten en desserts win je de harten van je gasten. Maar, vergeet de presentatie niet, die speelt net zo’n belangrijke rol! Alles wat je serveert moet fotowaardig zijn. Je zult het zien: er bestaat geen betere reclame dan gasten die hun verwenmomenten in de horeca massaal delen.
Met persoonlijke aandacht maak je nog altijd het verschil. Gasten vinden het heerlijk om flink in de watten te worden gelegd. Een leuke manier om dat te doen, is met beleving aan tafel. Hoe je dat doet? Schenk bijvoorbeeld de warme chocoladesaus bij een dessert, aan tafel uit. Of geef een taartpunt aan tafel een flinke toef verse slagroom mee. Een kleine moeite, maar met heel veel resultaat.
Met storytelling breng je je gerechten tot leven. Een verhaal zorgt voor emotie bij je gasten. Vertel over de herkomst van de ingrediënten, over het ontstaan van de naam van het gebak of dessert of over de ontdekkers ervan. Elk verhaal zorgt voor extra verwondering, plezier of verrukking. En daarmee voor extra smaak!
Vakmanschap en de passie voor volmaakte producten, daarover gaat het magazine Perfect! Hierin ontdek je alle gerechten van Otelli: van roomijs en petit fours tot en met complete dessertbuffetten. Desserts en taarten voor iedereen en voor elke gelegenheid. Eén ingrediënt hebben ze allemaal gemeen: ze zijn perfect!