advertorial

Bresc lanceert twee nieuwe salsa's: geef gerechten een creatieve twist!

Verrassende salsa's van Bresc

Bresc lanceert twee nieuwe salsa's: geef gerechten een creatieve twist!

Bresc lanceert dit najaar twee krachtige salsa’s: de Chipotle & Bell pepper salsa en de Kiwi and Jalapeño salsa. Deze bijzondere salsa’s brengen fruity & spicy naar je keuken en zijn ontwikkeld om elk gerecht een spannende twist te geven. Je kunt de salsa’s zelf komen proeven op Gastvrij Rotterdam van 23 september t/m 25 september (standnummer 2406).


Met de constante kwaliteit in smaak, pittigheid en structuur kun je eindeloos variëren en experimenteren met de twee nieuwe salsa's. Of je nu voor zoet-rokerig of voor fris-fruitig pit gaat, deze salsa’s zijn perfect voor creatieve foodpairings. Dat terwijl een goede THT gegarandeerd wordt, zonder onnodige toevoegingen. Het enige dat jij toevoegt, is jouw creativiteit!

Chipotle & Bell pepper salsa

De Chipotle & Bell pepper salsa haalt zijn diepe, rokerige smaak uit de chipotle peper – een rijpe, rode jalapeño die langzaam wordt gedroogd en gerookt. Deze peper wordt vervolgens bewaard in een rijke ‘Adobo saus’, een tomatensaus die niet alleen conserveert, maar ook de rooksmaak versterkt. We combineren de chipotle met gegrilde rode paprika, verse tomaat en ui, wat resulteert in een stevige salsa vol smaak.

Twist je gerecht!

  • Gebruik als topping voor gegrild vlees of BBQ-gerechten om een rokerige laag toe te voegen.
  • Combineer met gegrilde groenten zoals courgette of aubergine.
  • Perfect bij tapas met een rijpe, krachtige kaas.
*De tekst gaat onder de foto's verder.
Bresc Chipotle & Bell pepper salsa_1 Bresc Chipotle & Bell pepper salsa_2


Corn dog (links) en gamba met panna cotta van groene erwten (rechts) met Chipotle & Bell pepper salsa


Kiwi & Jalapeño salsa

De Kiwi & Jalapeño salsa is een  bijzondere ‘salsa verde’, die het frisse van komkommer en groene paprika met het fruitige van kiwi combineert. Fris-pittige groene jalapeño peper, limoensap en koriander geven de authentieke Mexicaanse smaak mee aan deze verse salsa. Deze unieke combinatie zorgt voor een frisse en vurige smaakboost, ideaal voor gerechten die een fruity & spicy twist kunnen gebruiken.

Twist je gerecht!

  • Perfect bij gegrilde vis zoals dorade of zeebaars.
  • Voeg toe aan taco’s met garnalen of pulled pork.
  • Verfrissend als dressing voor een salade met feta en avocado.
*De tekst gaat onder de foto verder.
Bresc Kiwi & Jalapeno_1
Salade van rode biet met paling en Kiwi & Jalapeño salsa

Klaar voor creativiteit

Of je nu gaat voor de diepe, rokerige smaak van de Chipotle & Bell pepper salsa of de frisse fruitigheid van de Kiwi & Jalapeño salsa, beide varianten bieden eindeloze mogelijkheden om je gerechten een creatieve twist te geven. Voeg jouw creativiteit toe en verras je gasten met deze veelzijdige, smaakvolle salsa’s van BRESC!

Gastvrij Rotterdam 2024

Je kunt de salsa’s zelf komen proeven op Gastvrij Rotterdam (standnummer 2406). Klik hier voor gratis tickets voor de beurs!
Artikel delen