Met Risso en Lanterna, twee merken van Vandemoortele Professional, ben jij als chef klaar voor de keuken van morgen. Sandwiches, salades en borrelplanken zijn snel klaar en met de volle, lekkere smaak van de dressings en met de broodproducten verras je je gasten.
Risso Romige Dressings Risso biedt een breed assortiment met dressings uit room op basis van planten, tweefasen-vinaigrettes, romige dressings en margarines en vetten voor smeren, bakken en braden. Gebruiksgemak in de keuken, zonder concessies te doen ten aanzien van kwaliteit en smaak. Voor de producten van Risso worden de beste en primair plantaardige ingrediënten gebruikt.
Risso Romige Dressings hebben een volle smaak en consistentie en zijn daardoor heel geschikt voor gebruik in salades. De Risso Dressings hebben een frisse smaak, zijn stabiel, ook na toevoegen van eigen ingrediënten. En op een broodje boost een Risso Dressing de totale smaakbeleving. Met minder beleg, creëer je meer smaak en verhoog je je marge!
Ze zijn er in verschillende intense smaken, de Risso Vinaigrettes: Limoen, Balsamico, Thai Soy en Mosterd met een vleugje honing. Kenmerkend voor deze vinaigrettes is de natuurlijke scheiding van de olie- en azijnlaag. Met deze vinaigrettes voeg je textuur, smaak en glans toe aan jouw gerechten. Na het schudden blijft het mengsel lang stabiel en bindt het zich goed aan andere ingrediënten. Risso-vinaigrettes zijn niet alleen smaakmakers voor salades, maar kunnen ook perfect gebruikt worden om te marineren of gerechten af te blussen.
Een veelzijdig en smaakvol broodje of hapje serveren? Beleg, top of toast eens met Lanterna focaccia. Deze focaccia’s hebben die echte Italiaanse smaak. Ze zijn dan ook gemaakt van pure Italiaanse ingrediënten en besprenkeld met de beste olijfolie. Knapperig aan de buitenkant, heerlijk zacht en kruimig vanbinnen: de ideale basis voor jouw culinaire creaties.
Tip: serveer eens een vegetarische meergranen Focaccia Toast met paddenstoelen en balsamico-vinaigrette of een lekkere burger op een focaccia met homemade pesto en verse tomaten! Ook voor de lunchkaart zijn belegde focaccia’s een tip want ze zijn ook makkelijk mee te geven voor het on-the-go eetmoment. Door verschillende snijtechnieken te gebruiken passen ze overigens ook perfect bij een buffet of sharing lunch. Met de merken Lanterna en Risso van Vandemoortele Professional maakt iedere chef heerlijke sandwiches, salades, borrelplanken én meer.