promotioneel
Aardappelsides en friet zijn misschien wel één van de populairste bijgerechten in de horeca. Ze zijn lekker en zorgen tegelijkertijd voor extra omzet. Aardappelleverancier McCain ontwikkelde zes unieke sides voor de horeca, Goed nieuws: je kunt nu één van deze producten gratis uitproberen door een proefpakket aan te vragen van de Crunchy Petals nummer 3 uit onderstaande lijst). Deze heerlijk gezouten S-plakjes aardappel met schil en een krokant laagje verrijken elk gerecht!
Wil je meer weten over eetervaringen van je gasten? Lees dan nu gratis de whitepaper van McCain.
Textuur en knapperigheid zijn een van de belangrijkste aspecten waar gasten op letten tijdens het eten. Door een knapperige side toe te voegen aan gerechten creëer je eenvoudig een visueel en sensorisch moment. De Crispers van McCain spelen hierop in en bieden een ultieme knapperigheid.
Extra smaakdimensies maken indruk en zorgen ervoor dat gasten over jouw menu gaan praten. McCain ontwikkelde daarom de Potato Pops: een speels en krokant aardappelhapje met een grove textuur die een nieuwe smaakbeleving biedt.
*Tekst gaat verder onder de foto.
Links: de Crsipers.
Rechts: de Potato Pops.
De vraag naar comfortfood neemt toe, net zoals de vraag naar nostalgisch eten en drinken. Door retro-sides toe te voegen aan je gerechten makkelijk in op deze trend. Daarom ontwikkelde McCain de Bistro Style Fries met een knapperige buitenkant en zachte binnenkant.
Gasten vinden het ook belangrijk om nieuwe gerechten uit te proberen. Met de Veggie Fries voldoe je aan deze vraag. De friet is een mix van zoete en aardse smaken en is gemaakt van wortel, biet en pastinaak.
Het gezondere alternatief voor de traditionele frites zijn de dik gesneden Sweet Potato Fries. Ze hebben een lichte coating en zijn knapperig vanbuiten, maar zacht vanbinnen. Door naast traditionele friet ook zoeteaardappelfriet aan te bieden speel je eenvoudig in op het personalisatie-aspect.
*Tekst gaat verder onder de foto.
V.l.n.r.: de Bistro Style fries, Crunchy Petals en de Veggie Fries.