Na tien succesvolle jaren in Heeze slaat restaurant Tribeca** een nieuw hoofdstuk open. Het bekroonde restaurant verhuist naar Landhuis de Wielewaal in Eindhoven. Deze stap zien eigenaren Jan en Claudia Sobecki als een nieuwe fase, waarin zij de gastvrijheid en verfijnde gerechten naar een nóg hoger niveau willen tillen.
Foto: Jan en Claudia Sobecki voor Landhuis de Wielewaal
Volgens Jan en Claudia Sobecki, het duo achter Tribeca**, biedt Landhuis de Wielewaal een ideale setting om hun visie verder te ontwikkelen. "Dit bijzondere hoofdstuk in onze reis is mede mogelijk gemaakt door de loyaliteit, steun en waardering van onze gasten", laat het koppel weten.
Hoewel de toekomst lonkt in Eindhoven, blijft Tribeca voorlopig in Heeze actief. Het restaurant blijft hier minstens nog een jaar geopend en belooft een spectaculair afscheid. "Het komende jaar staat bol van verrassende specials en culinaire hoogtepunten", aldus Jan en Claudia. Hiermee willen ze het tijdperk in Heeze in stijl afsluiten.
Tijdens de voorbereidingen op de verhuizing blijft het koppel haar gasten regelmatig op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Van updates over de voortgang tot een exclusief kijkje achter de schermen: gasten kunnen de reis naar Landhuis de Wielewaal van dichtbij volgen.
Totdat de deuren van het nieuwe restaurant in Eindhoven officieel openen, blijft Tribeca haar gasten met open armen ontvangen in Heeze. "Met evenveel passie en liefde voor onze gerechten blijven we herinneringen maken," aldus het team.