Nieuw is een variant op de klassieke espresso martini. In plaats van een single shot espresso, maak je deze variant met Disaronno Velvet. Dit geeft de klassieke cocktail een heerlijke fluweelzachte twist.
50 ml Disaronno Velvet
25 ml Tia Maria
25 ml Vodka (Belenkaya or Tito’s)
Shake alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs, strain in een martiniglas en garneer met wat chocoladeschaafsel. Deze romige cocktail is perfect om thuis of op het terras het diner mee af te sluiten.
De Tia tonic verovert de wereld. Deze verfrissende, prikkelende cocktail is het drankje voor wie eens iets anders wil proberen. Bij deze cocktail kun je zelf experimenteren en deze geheel naar eigen smaak samenstellen. Ideaal om te serveren als welkomstdrankje bij een zomerse barbecue!
45 ml Tia Maria
80 ml tonic water
Schenk de Tia Maria en tonic water in glas gevuld met ijs. Garneer met een grapefruit schil.
Deze Tia Maria-variant op de Old fashioned is spannend door de rijke koffielikeur en smaakmakende bourbon. De nootachtige walnootbitters geven deze cocktail net dat beetje extra naast de vers koudgebrande koffie.
20 ml Tia Maria
20 ml cold brew coffee
50 ml melk
40 ml Elijah Craig Bourbon
Giet de Tia Maria, cold brew coffee, melk en Elijah Craig Bourbon in een glas met ijs. Zachtjes roeren en garneer met een sinaasappelschil.
Binnenkort lees je alles over cocktails in de cocktailspecial van Entree Magazine!