Riad Farhat, Jason Berg en Nicky Kersten mede-eigenaar van Leidse Horeca Groep

Resotbar Hotel Rumour Leiden

Riad Farhat, Jason Berg en Nicky Kersten mede-eigenaar van Leidse Horeca Groep

De Horeca Groep van Richard en Wouter van Leeuwen (bekend van o.a. Cityhall, Lot en de Walvis, Tabu en Stadscafé Van der Werff in Leiden) heeft nieuwe mede-eigenaren. Dit zijn Riad Farhat en Jason Berg (tevens eigenaren van 3WO Horeca Groep) en Nicky Kersten. Met deze ontwikkeling valt het net geopende Hotel Rumour onder De Horeca Groep.

Foto: Hotel Rumour, gemaakt door Maarten Willemstein

Krachten bundelen

Horecaondernemers Jason Berg en Riad Farhat, bekend van 3WO Horeca Groep, worden partner van De Horeca Groep en treden toe tot het management. “We kijken ernaar uit om onderdeel te zijn van deze bekende horecagroep in Leiden en zijn heel trots dat we mede-eigenaren worden. We bundelen onze krachten om met De Horeca Groep verder te groeien en bloeien. Hotel Rumour aan de prachtige Burcht is daar het eerste geslaagde resultaat van.”

De twee maakten een rondje langs een aantal ondernemers in de stad toen ze net het voormalige Koetshuis de Burcht hadden overgenomen. “Leiden kennen we al een tijd en zo ook De Horeca Groep. In gesprek met Richard en Wouter van Leeuwen kwamen we erachter dat onze bedrijven enorm op elkaar lijken: we hebben dezelfde type zaken, hetzelfde publiek en samen een hart voor onze mensen. Het idee ontstond om samen te werken en dat is in stroomversnelling gekomen.” Naast Jason Berg en Riad Farhat maakt ook Nicky Kersten de stap als partner. Hij heeft als directeur ruime ervaring opgedaan bij De Horeca Groep en is blij met deze kans.

*De tekst gaat verder onder de foto's. 

Hotel-Rumour-Leiden-1
Restobar Hotel Rumour Leiden

Een bekende Leidse speler

De Horeca Groep is al jaren een bekende speler in het Leidse horecalandschap. In 1996 opende Richard van Leeuwen Stadscafé Van der Werff. Samen met zijn broer Wouter bouwde hij vervolgens verder en zette verrassende horecaconcepten op: het gezellige Cityhall, het relaxte Lot en de Walvis en het kleurrijke Tabu.

De broers zijn enthousiast over deze laatste ontwikkelingen binnen de Horeca Groep: “We zijn blij met de komst van Jason en Riad. Twee gevestigde horecaondernemers met enorme ervaring. Met hun kennis en kunde kunnen we verder bouwen aan DHG. Ook vinden we het heel leuk dat Nicky zich bij ons voegt. We willen samen de komende jaren groeien en innoveren. Voor onze huidige medewerkers biedt dit nieuwe perspectieven en doorgroeimogelijkheden. We kijken erg uit naar deze samenwerking.”

Artikel delen