Chaud Devant opent eigen brasserie in Amsterdam

Brasserie Chaud Devant in Amsterdam

Chaud Devant opent eigen brasserie in Amsterdam

Het nieuwe kantoor in Amsterdam van Chaud Devant, een modemerk voor horecaprofessionals, heeft ook een horecagelegenheid: Brasserie Chaud Devant. Susan de Keizer, relations manager bij Chaud Devant: "Het restaurant vervult een dubbele rol: enerzijds is het een personeelsrestaurant, anderzijds een clubhuis voor chefs."

Clubhuis voor chefs

In de nieuwe Brasserie Chaud Devant, aan de Keienbergweg in Amsterdam, kunnen medewerkers dagelijks een biologische lunch bestellen. Maar dat is niet alles. Susan de Keizer, relations manager bij Chaud Devant: “Het is ook een clubhuis voor chefs. Een ontmoetingsplaats waar culinaire meesters samenkomen om ideeën uit te wisselen, workshops te geven, proef te koken voor hun kookboek, te experimenteren en te motiveren.”

Kortom, Brasserie Chaud Devant is een plek waar gastronomie en gezelligheid hand in hand gaan. De Keizer: “Wij nodigen chefs uit om hier hun ideeën waar te maken en hopen samen met hun veel memorabele culinaire momenten te beleven.”

Nieuwe locatie

CEO Greg de Jong: “Op ons oude adres hadden we al een geweldig restaurant: Club Chaud Devant. Met elkaar, bevriende chefs en onze waardevolle relaties beleefden we daar veel memorabele momenten. Op onze nieuwe locatie creëren we een prachtige brasserie en beschikken wij weer over een professionele keuken. In deze brasserie zullen wij onze filosofie van een ‘Club voor Chefs’ nog verder uitbouwen.”

Chaud Devant verhuisde vorig jaar naar de Keienbergweg 100 in Amsterdam. “Het nieuwe pand sluit beter aan bij onze activiteiten en groeiambities”, aldus De Jong. Er is een groter magazijn en een inspirerende showroom waar je de collecties kunt zien en voelen.

Brasserie Chaud Devant in Amsterdam_adv1 Brasserie Chaud Devant in Amsterdam_adv
Artikel delen