Vernieuwd menu met lokale producten
Het vernieuwde menu, onder leiding van het nieuwe culinaire team, biedt een kijkje in de Modern-Europese keuken met lokale producten, zoals het Kometenbrood en ingrediënten van kleinschalige producenten uit The Kitchen Republic Community.
Gasten kiezen uit verschillende ontbijtopties, zoals wafels en pastries. Tijdens de lunch serveren ze gerechten, zoals de signature Mortadella Sandwich en Bang Bang Chicken Salad. Voor het diner biedt Lotti’s een diversiteit aan kleine gerechten zoals Spiced Kibbeling en Aardappel Rosti, en grotere hoofdgerechten, waaronder Rookworst & Boudin blanc, Confit Duck, en Beef & Barley Pie.
De gerechten worden begeleid door een selectie wijnen die zowel natuurlijk, biologisch als biodynamisch zijn, samengesteld door sommelier Figo van Onna van Zuiver en wijnexpert Nico McGough van Well of Wines. Als afsluiter van de maaltijd zijn er desserts als Rabarber Jelly Trifle en Appel Éclair.
F&B Director Bunmi Okolosi zegt: "Ons nieuwe menu zal evolueren—soms seizoensgebonden, soms speels, en andere keren gewoon heerlijke ingrediënten die voor zichzelf spreken.”
*De tekst gaat verder onder de afbeelding.