Patrick Wu is terug van weggeweest en gaat opnieuw het team van sterrenchef Tonny Berentsen versterken bij Michelinrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum. Het afgelopen jaar vervulde Patrick Wu de rol van Patissier in het team van sterrenchef Michel van der Kroft in tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje in Harderwijk. Sinds een maand is Patrick Wu weer werkzaam bij Restaurant De Kromme Dissel als Chef Patissier.
Patrick Wu werkte van 2017 tot 2021 als Chef de Partie in Restaurant De Kromme Dissel. In augustus 2021 maakte hij de overstap, maar na een mooie en leerzame periode keert hij terug en gaat hij een nieuwe uitdaging aan in Heelsum. Patrick Wu heeft zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in de patisserie en de fijne kneepjes van het vak geleerd tijdens de opleiding ‘Next Level’ van top patissier Jeroen Goossens.
Met deze kennis op zak gaat Patrick Wu aan de slag in een nieuwe rol bij Restaurant De Kromme Dissel, namelijk als Chef Patissier. “Ik heb altijd met heel veel plezier gewerkt bij De Kromme Dissel en dat is ook de reden dat ik ben teruggekeerd als Chef Patissier. Het is een ambitieus en gemoedelijk team dat klaar is voor ‘the next level’. Het is voor mij dan ook een prachtige kans om samen met het team de patisserie naar een hoger niveau te tillen!” aldus Patrick Wu – Chef Patissier bij Restaurant De Kromme Dissel.
“Wij zijn heel blij dat we Patrick, na ruim een jaar afwezigheid, weer in ons team mogen verwelkomen. Het gehele team keek uit naar zijn terugkomst. Naast dat we een niveau omhoog kunnen gaan in de patisserie, is Patrick erg gedreven om de jonge garde te motiveren, ondersteunen en trainen. Deze combinatie maakt Patrick een hele goede chef en een aanwinst voor De Kromme Dissel.” aldus Tonny Berentsen – Chef-kok bij Restaurant De Kromme Dissel.
Restaurant De Kromme Dissel is gelegen in de bossen van Heelsum en gevestigd in een Oud Saksische boerderij welke dateert uit de 17e eeuw. Het team van De Kromme Dissel kookt vanuit een klassiek Franse basis modern en internationaal, steeds aangepast aan de tijd, geïnspireerd door teamwork, creativiteit en de ingrediënten die de vier seizoenen leveren.