Entree Awards Best New All Day Concept: dit zijn de 5 genomineerden 2024
Bij de genomineerden kijkt de jury aan de hand van meerdere criteria of het concept ‘all day’ goed tot uiting komt. Bij all day-zaken wordt ieder dagdeel op de juiste manier geladen, van ontbijt tot en met diner en eventueel nog late night. De winnaar zet op geheel eigen manier een aantrekkelijk en eigentijds all day-concept neer, dat in de smaak valt bij de doelgroep. De uitreiking vindt plaats op 2 december 2024 in Theater Amsterdam.
De categorie Best New All Day Concept wordt mogelijk gemaakt door Bidfood.
Juryteam Best New All Day Concept
- Sanne Huisman - horecaondernemer (TEDS All Day Brunch)
- Ad Schaap - horecaondernemer (De Beren)
>Bekijk hier de volledige jury van de Entree Awards 2024
1. Badhuis in Amsterdam
Horecagroep 3WO opende samen met Marek Dirkse en Arne de Wit een nieuwe all day horecazaak in Amsterdam: Badhuis. De jarenlange buurtfunctie die dit pand had, is nieuw leven ingeblazen. Badhuis is een café, restobar, een dansplek en culturele eventlocatie. Op ieder moment van de dag is hier wel iets te beleven. De menukaart, met wereldse en halalgerechten, sluit daar naadloos op aan. Van lekkere ontbijtjes, goede koffie tot verfijnde late night snacks.
2. Bar Bowie in Den Haag
Enige tijd stond het hoekpand op de Regentesselaan in Den Haag leeg, maar in oktober vorig jaar kwam daar verandering in. Toen openden Jan Willem van der Zee en Bas van der Elst - ook eigenaren van Café Franklin en Walter Benedict in Den Haag - Bar Bowie. Het is een wijnbar en restaurant ineen met een Frans-mediterrane keuken. Je kunt hier de hele dag terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Wandel spontaan binnen voor een pils aan de bar óf kies voor een glas wijn op het zonnige terras.
Foto's: Myrthe Slootjes Fotografie
3. Kastan in Hoofddorp
Tegenover het station van Hoofddorp bevindt zich, onder en rondom kastanjebomen, KASTAN. Het is de eerste horecazaak in de nieuwe wijk Hyde Park, ook wel bekend als Gerritshoeve. Initiatiefnemers Dennis de Waart, Jeroen Spek en Gijs de Waal hebben het restaurant gestart met behulp van een crowdfundingsactie. Het restaurant is gevestigd in een wagenschuur uit 1880 en vormt een mooi contrast met de moderne wijk. Gasten kunnen bij KASTAN terecht voor lokaal en puur eten en drinken, of het nu gaat om ontbijt, lunch, borrel of diner. Gesproken over lokaal en puur eten: KASTAN verbouwt op het dak eigen groenten en kruiden.
Foto's: Félice Hofhuizen
4. Polderfabriek in Leiden
Eind april opende brasserie Polderfabriek in Leiderdorp. Een ruime zaak met terras dat grenst aan een voedselbos en fruitboomgaard. Bijzonder: gasten kunnen de toren van het gebouw beklimmen voor een weids uitzicht over dit deel van het Groene Hart. Guido Verschoor, mede-eigenaar van de Brasserie Groep (zes locaties): “Leren, genieten en proeven van de natuur. En natuurlijk vindt de gast de lokale producten die we in de brasserie serveren terug in de streekwinkel.”
Foto's: Jara van den Bosch
5. Volière in Noordwijkerhout
De Volière: een horecagelegenheid waar gasten vanaf ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat terechtkunnen voor ontbijt, koffie, lunch, diner of cocktails. Initiatiefnemers zijn de eigenaren van Como & Co: Marieke Manssen, Joost Kaptein en Peter van Eeden. De zaak is gelegen aan het Oosterduinsemeer, in de volksmond beter bekend als het ‘Comomeer’. Met een groot terras direct aan het water, leent de locatie zich goed voor diverse sport- en spelactiviteiten. Bezoekers kunnen de omgeving verkennen op een e-chopper of elektrische scooter, of een fietstocht maken naar de Keukenhof in het voorjaar. Ook kunnen bezoekers hier suppen of kanoën. De menukaart is internationaal georiënteerd waarbij shared dining tot de opties behoort.
Benieuwd naar de andere nominaties?
De genomineerde ondernemers in de elf categorieën, Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar krijgen op 2 december tijdens een feestelijke avond te horen wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. Een vakjury van o.a. designers, ondernemers, conceptontwikkelaars en trendwatchers beoordeelt de genomineerden in de elf categorieën. Bekijk hieronder alle genomineerden van de Entree Awards 2024:
- Genomineerden Best New Boutique Hotel
- Genomineerden Best New Dine & Drink <100 guests
- Genomineerden Best New Dine & Drink 100-125 guests
- Genomineerden Best New Dine & Drink >125 guests
- Genomineerden Best New Restobar
- Genomineerden Best New Cocktailbar
- Genomineerden Best New All Day Concept
- Genomineerden Best New Fine Dining Concept
- Genomineerden Best New Rooftop
- Genomineerden Best New Entertainment Concept
- Genomineerden Beste Jaarrond Terras
Mede mogelijk gemaakt door
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen