Gisteravond zijn in Theater Amsterdam de Entree Awards uitgereikt. De dertien horeca-vakprijzen gingen onder meer naar de Best Bartender (Najade Bijl), Best New Hospitality Project (Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam) en Best Restaurant & Bar (Zalmhuis in Rotterdam). Ron Blaauw werd benoemd tot Horecaondernemer van het Jaar.
Entree Awards 2021
Het was de veertiende editie van de 'Oscars van de Horeca' die oorspronkelijk plaats hadden moeten vinden op 29 november 2021. Elf horecabedrjiven, de beste bartender én de meest inspirerende horecaondernemer gingen naar huis met een award.
Een achttienkoppige onafhankelijke vakjury bezocht afgelopen maanden deze horecazaken, te vinden door heel Nederland. Daarvan wonnen gisteren elf bedrijven. Daarnaast werden er twee persoonsgebonden prijzen uitgereikt: de Horecaondernemer van het Jaar en Best Bartender. Voor deze laatste titel werd een competitiedag gehouden, onder leiding van een vakjury.
“De winnaars laten duidelijk zien dat de Nederlandse horeca ondanks twee moeilijke jaren niet stil heeft gezeten”, zegt Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree. “Sterker nog, met innovatieve concepten, bijzondere designs, uitmuntende service, food & drinks van hoge kwaliteit is deze branche nog steeds hét visitekaartje voor de hospitality-industrie en een voorbeeld voor veel ondernemers binnen en buiten de horeca!”